Считаната за най-красива участничка във втория сезон на „Ергенът“ у нас Айлин Бобева се носи на крилете на любовта. От няколко месеца тя има връзка с милионер, който е поел всичко по издръжката й.

Става въпрос за юриста Фарид Джафари, който е на 41 г. и има собствен бизнес. Той впечатлил каратистката не само с парите си, но и с голямото си джентълменство.

Айлин била горда с гаджето си и дори злорадствала пред други участнички, че само е спечелила от това, че не успя да плени сърцето на Евгени Генчев.

Манекенката се виждала най-вече с победителката Валерия и с певицата Джия. Макар да е приятелка с тях, не пропускала да подчертае пред Вал, че е много щастлива, че не се е обвързала с Евгени, защото така е срещнала Фарид, а той бил много по-голям мъж от пианиста и доста по-богат.

Според запознати Айлин действително се радвала, че Евгени я отряза в предаването. След шоуто тя узнала, че той изобщо не е богаташ, а такива мъже я отвращавали.

Бащата на Айлин не бил очарован от връзката й с мъж, който е с цели 17 години по-възрастен от дъщеря му, но нямал думата. Айлин не се притеснявала, че прави секс с мъж, който е на възраст, близка до тази на татко й.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com