Колкото и силна да е любовта, то интересът несъмнено е в пъти по-силен.

 

Доказателство за това е случаят на трите моми, изпъкнали най-ярко в интелектуалния сезон на „Ергенът“ по bTV – Айлин, Валерия и Елена.

Последната уж пред камерите е на нож с останалите две заради войната за сърцето на пианиста Евгени Генчев, но се оказва, че трите са станали първи дружки след края на снимките за шоуто.

 

Айлин и Елена първи дружки след „Ергенът“

Още щом са си тръгнали от имението на момите, трите заровили томахавките. Към днешна дата са в идеални отношения, което поражда въпроса дали враждата им в предаването е била истинска или по-скоро режисирана, за да вдигне рейтинга.

Трите дами не само се следват в социалните мрежи и си разменят сърчица, а мълвата носи, че планират общи проекти, които все още не са огласени в публичното пространство.

 

Още в шоуто стана ясно, че Елена и Валерия нямат нищо против една друга. След раздумката, двете стигнаха до извода, че имат много общи неща помежду си и ако можеха да се слеят в едно, щяха да се превърнат в идеалната жена за пианиста.

 

Към днешна дата Айлин е най-проспериращата мома от втория сезон на „Ергенът“.

Каратистката не само се радва на най-много фенове и последователи в социалните мрежи, а и вече трупа рекламни договори и ангажименти като модел, генерирайки завидни приходи в банковата си сметка.

Неотдавна се пробва като актриса и явно й е харесало, след като се очаква тези й опити да продължат и занапред.

 

Феновете на Елена и Валерия са двойно по-малко, но те също се радват на обществен интерес благодарение на риалитито, който се опитват с всички сили да осребрят.

Източник: Уикенд