За мъже не иска и да чуе Айлин Бобева. Туркинята, която опита да плени Евгени Генчев в "Ергенът", но не успя и бе изгонена на две пъти от него, заяви, че спира с мъжете за неопределено време. Мнозина я избъзикаха да внимава, че да не мине на жени, но какво пък - нали вървим към "новите европейски ценности"...

Бобева сега е на почивка на море като компанията й е изцяло женска. Тя твърди, че се е отчаяла от мъжете и силния пол като цяло, защото всички се държали с нея като прасета.

"Първо са милички, докато те свалят, а после започват да се държат брутално и да си мислят, че са нещо повече от теб. С доста мъже ми се е случвало такова отношение и ми дойде до гуша", признава Бобева.

Потребители обаче бързо я контрират и коментират, че човек се държи с теб така, както ти му позволиш. И добавят, че явно Айлин не показва нито поведение на дама, нито акъл на умна жена, затова и не я уважават.

"Айде, бе! Помним й онези чатове, в които описваше подробно членовете на мъже, с които се е таковала и се хвалеше как е опукала дори колега на майка си. Че как иска да се отнасят към нея, след като самата тя се показва като жена, която не е достойна за уважение. Уважението се печели, мила, не ти се полага по рождение", коментират в нета.