Поредната порция скандални признания излезе от устата на Айлин Бобева - каратистката, която Евгени Генчев не само не пожела за своя спътница в живота, но и изгони от предаването не веднъж, а цели два пъти. Помним, че след като не получи роза, Бобева нахално престъпи правилата на формата и му се натресе обратно, но пианистът пак й показа вратата.

Да скандализира явно е в природата на Айлин, която си признава, че не харесва свестни момчета, а лоши и такива, които се държат неуважително с нея. "Дразни ме, че се държат зле с мен, поне повечето, но какво да направя като с добрите ми е скучно", изръси "блестящата си мисъл" Бобева.

Що се отнася до Евгени Генчев, тя изби рибата като обяви следното, цитираме: "С него беше само веднъж, не повече!". Хайде сега да се опитаме да отгатнем кое е било това "само веднъж", макар повечето от зрителите да са наясно.

Самата Бобева не крие, че когато си пада по някой мъж, отива и му го заявява директно - иска си с@кс момичето. Така че е напълно възможно двамата с Генчев да са го направили в имението, все пак снимките на формата траеха цели три месеца. Малко мъже биха издържали без ласки за толкова дълъг период.

"Айлин му е бутнала, много ясно. Тя сама си каза, че тези неща не са проблем, а и имаше период, в който го гледаше като гладна хиена. Но удари на камък, защото явно Евгени иска за съпруга сериозна жена, а не бръмчалка", коментират в нета.