Кате, това ти ли си?! Този въпрос задават не само потребители, но и близки на актрисата Катето Евро, след като тя лъсна с почти сменена физиономия. 66-годишната фурия се е подложила на серия разкрасяващи и подмладяващи интервенции, след които физиономията й е чистак нова.

Родителката на Сашо Кадиев си е направила цялостен лифтинг на лицето, което преди беше повече от увиснало и отпуснато. Също така се е подложила и на нашумялата блефаропластика, при която се реже горният клепач като целта е да се "отвори" окото и да се реши проблемът с падналите клепачи, които придават старчески и уморен вид на цялото лице.

Ай стига, бе: Катето Евро ли е това?! (смени си лицето за 5 бона - ШОК СНИМКИ)

За всички тези екстри Катерина Евро се е бръкнала с над пет бона, но красотата иска не само жертви, иска пари. С които явно тя разполага, а и от друга страна, живее скромно, та може да спестява.

Ай стига, бе: Катето Евро ли е това?! (смени си лицето за 5 бона - ШОК СНИМКИ) - Снимка 2

Знаем, че Катето не е по многото пътувания зад граница, нито по големите харчове. Тя живее в къщата си в село Кокаляне, гледа си зарзават в двора и се занимава с кучетата си. За екран обаче явно държи да изглежда добре и смята разкрасяващите разходи за оправдани.

Що се отнася до личния й живот, Катето все още няма мъж до себе си, но се радва на внучка, на син и на бъдещата нова снаха Ивелина Чоева, с която се спогажда прекрасно.