Не думай!!! Все сме виждали възрастови разлики, но този път Юлиан Вергов направо смаза конкуренцията и прати в девета глуха желани мачовци като Асен Блатечки, Владо Карамазов и прочие.

Блатечки винаги е задминавал Вергов в класациите по сексапил и мачизъм, но досега поне не се е хващал с гърла на годините на щерка си. Точно това направи Юлито, явно попаднал в сериозна криза на възрастта.

Знаете, че само преди броени дни папараци го изловиха да се държи за ръка и да припка като влюбен ученик, редом до девойка, от която щерка му Алена изглежда по-възрастна. И го казваме съвсем сериозно. Е, ето че се и разбра коя е девойката и това наистина е съвсем младо момиче, още едва на 23 години.

Става дума за Александра Начева, която е състезателка по лека атлетика. Тя пропусна олимпийските игри в Париж, заради контузия, но иначе се развиваше повече от успешно. Алекс никога досега не е показвала свое гадже и изведнъж - бам, хвърли се на чичА си Юлиан.

Всички около Вергов гледат като "тръби" и ум не им достига какво ще го свързва с това момиче, освен сексът, разбира се, но той е до време. "То момичето си е чудесно, няма му нищо, ама чичо й Юли се е смахнал. Интересно какво ли мисли бившата му Ирина Ялъмова за тоя резил?! Двамата с нея останаха близки, така че той държи на мнението й. Не ни се мисли и за реакцията на Алина", коментират източници.

Източник: Crimesbg.com