Журналистката Жени Марчева няма да замества колежката си Бесте Сабри в Би Ти Ви, защото изобщо не й е до това. Тя заминава на меден месец, за да се наслаждава на втория си брак и любимия мъж.

Да, Жени вече е подписала в гражданското като церемонията е била само за няколко най-близки хора, а тържеството ще бъде в столицата след броени дни. После двамата с мъжа й заминават да си гледат рахата и любовта зад граница.

Близки на Марчева не крият, че са много щастливи за нея, защото разводът с първия й съпруг й се отразил доста зле, което е разбираемо. Причината е класическа - рутина, скука, друга жена, изневяра... все тези прозаични нещица от живота. Но ето, че съдбата я дари с голяма любов на 50 години и Жени е повече от благодарна.

Съпругът й, чието име още се пази в тайна, е по-възрастен от нея, същос предишен брак и се занимава със социология. Не е ясно и дали са се срещнали по време на работа, или запознанството е било в социалките, но важното е, че Купидон ги е "отстрелял" едновременно.

Още преди месеци Жени Марчева показа годежен пръстен в ефир, а наскоро я видяхме и с халка. Не бърза обаче да вдига гюрултия и да разказва подробно за щастието си, за да го задържи за себе си.

Източник: Crimesbg.com