Отдавна не сме чували новини за онази светла личност Благой Георгиев - Джизъса. Последната информация беше, че още е във връзка с щерката на Ванко 1 - Ивана Главчева, както и че дори е успял вече да я заплоди. Дали това е така, ще се разбере със сигурност, но темата сега не е футболистът, а бившата му съпруга.

Както знаем, двамата с Полина Спасова имаха твърде кратък брак, продължил около година. През това време обаче те бяха разделени няколко месеца заради участието на Благо в "Сървайвър". По време на снимките Полина поиска от него развод с писмо и призна, че отношението на Джизъса към нея е било ужасно.

Е, днес вече Спасова е загърбила неприятностите с Благой тотално и нещо повече - обяви публично, че е луда от любов. Избраникът й е варненски бизнесмен, собственик на бар в центъра на града. Двамата се срещнали за сефте в някаква сладоледаджийница, където Поли обичала да ходи, а Петър, както се казва въпросният, моментално я фиксирал и я заговорил.

"Харесахме се почти мигновено. Не знам, някои неща не можем да ги обясним, това е химия, или нещо... нещо, което просто се случва. Но съм щастлива и мога да кажа, че между Петър и Благой няма абсолютно нищо общо, за огромно мое щастие", радва се Полина.

А новият й любим не спирал да я затрупва с подаръци и китки...

Източник: Crimesbg.com