Симеон Лютаков си вървял, когато колата се врязала в него!

Автомобил блъсна нашумелият ни актьор Симеон Лютаков. Това съобщи самият той, а инцизентът се разиграл преди броени дни. В личната си страница във Фейсбук Симеон Лютаков разказа за ужасната случка, от която едното му коляно за момента било "вън от играта".

Инцидентът се разиграл през сутрешните часове, докато още съненият актьор пресичал улицата. Очевидно шофьорът, връхлетял върху него, бил още по-сънен и докато усети какво става Симеон Лютаков вече бил повален на земята с адски болки в коляното.

[caption id="attachment_311287" align="alignright" width="300"]Симеон Лютаков беше пометен от автомобил Симеон Лютаков беше пометен от автомобил[/caption]

Въпреки това обаче се държал мъжки и, както той самият с усмивка обяснява, се заел да успокоява виновника за сблъсъка. "Вместо той да успокоява мен, аз се грижих да не му стане лошо от страх. Човекът изскочи от колата си и явно ме позна, защото отвори ей такива големи очи от ужас. Имах чувството, че ще получи удар от уплаха", с типичното си чувство за хумор и вечна усмивка разказва Симеон Лютаков.

А после обясни на притеснените си приятели и фенове, че вече е добре, само дето не могъл да довърши докрай изложбата си в Русе. Травмите на крака му са леки и той бързо се възстановява. За късмет, скоростта на автомобила не била толкова висока, иначе трагедията щеше да е неизбежна.

Припомняме, че преди няколко седмици Симеон Лютаков отново се върна на екран с поредицата по ТВ7 "Знакът на българина", а повечето от зрителите го познават от незабравимата му роля в сериала "Дървото на живота".

За голяма част от дамите, Симеон Лютаков е образец на мъжество, красота и чар, а почитателките, дебнещи го зад кулисите на театъра и по улиците, стават все повече и все по-настървени. Симеон Лютаков ги омагьоса и с ролята си в сериала "Седем часа разлика", който се излъчваше по телевизия Би Ти Ви.