Атанас Месечков направо нацели в десетката с признанието си

Танцьорът Атанас Месечков е имал скрита цел, за да атакува Къщата на ВИП Брадър. Талантливият спортист не обелил и дума за намеренията си пред продуцентите, макар последните да го „въртели на шиш”, за да изкопчат поне малко от тайната му.

Танцьорът на звездите я разкрил само дни преди да прекрачи прага на ВИП Брадър-Образцов дом. Във видео визитката си „царя на дансинга” се определи като силен и смел мъж, който преследва докрай мечтите си и не капитулира пред никакви препятствия.

[caption id="attachment_325820" align="alignright" width="200"]Атанас Месечков имал тайна мисия за шоуто Атанас Месечков имал тайна мисия за шоуто[/caption]

Нашумялата му слава покрай участието му в танцувалното шоу Дансинг старс и мускулестото му тяло накараха члена от висшия партиен орган Евгени Минчев похотливо да потрие ръце и да го изпрати без колебание във ВИП резиденцията. Той дори подметна пред „колежката си”, естрадната прима Йорданка Христова, че иска да разбере що за мачо е наистина и дали е такъв алфа мъжкар, на какъвто се прави, припомни Kluiki.bg.

Личната мечта на Атанас Месечков накара дори и висшите партийни функционери благосклонно да поклатят глави и самодоволно да си отдъхнат, че не напразно хореографа ще бъде редом до ВИП-овете в Къщата на бароковия разкош.

Дълго пазената добре замаскирана мисия на Атанас Месечков се оказа благородна. Танцьорът иска да докаже пред цяла България, че един професионален спортист може да остане себе си и в една затворена среда, каквато е Къщата на ВИП Брадър. Атанас Месечков се закани да преследва целта си докрай, както и да влюби повече хора в красотата на латино танците. Атанас Месечков не забрави да благодари за подкрепата и на партньорките си от танцувалната фиеста- актрисата Вили Марковска и модел ката и тв водеща Нели Атанасова.

Той трогна всички и с обещанието към майка си, че няма да я посрами. И ще даде цялото си сърце, за да се представи достойно, заради вярата и обичта й. Остава ни да видим какви наистина ще ги сътвори Месечков в Къщата на изненадите.