В истински шок изпаднаха феновете на младата певица Лидия, след като разбраха, че любимката им е много зле и е трябвало да бъде въведена в болница. Това стана ясно след отмяната на участието на Лидия в клуб в Стара Загора, където е трябвало да пее.

Самата певица не коментира нищо конкретно, но се яви пред почитателите си с пост, в който просто им съобщи, че е зле и трябва да се пребори с нещо доста упорито, за да може отново да живее и да работи нормално.

Разбира се, веднага гръмнаха приказките и разкрития на "свидетели", твърдящи, че хоспитализацията на чалгаджийката е в резултат на поредния побой от гаджето й Наско Колев, който този път се олял. Припомняме, че преди месеци съседи алармираха за постоянни скандали, писъци и удари, разнасящи се от къщата, в която двамата млади живеят.

Тя е собственост на колежката на Лидия - Емануела, която им отдава имота под наем, но самата тя не е коментирала да знае нещо нередно за отношенията им. Впоследствие беше отречено категорично рапърът Наско да е посягал на Лидия, в която е лудо влюбен. А и тя самата надали щеше да остане при него, ако беше така - все пак не ги свързват нито пари (Колев не разполага с такива), нито брак, нито деца...

Реално Лидия е в болница заради заболяване, на което не е обърнала нужното внимание и което се е задълбочило. Пожелаваме й обаче бързо и пълно възстановяване!