Бившата плеймейтка и бивша на Криско, но пък настояща домакиня и майка на три деца - Ася Капчикова, се беше поизгубила от медийното пространство. Сега обаче тя се завърна и го направи подобаващо - със снимка, която втрещи мрежата. Буквално.

Знаем, че няма и една година, откакто девинчанката роди третото си отроче, а на фотото показа адска преса. Коремът й е стегнат като на фитнес инструкторка или дори бодибилдър, което се стори странно и нереално на мнозина.

Потребители в нета масово са убедени, че бившата Крисковица е направила същото като Галена, а именно - операция на корема си. Помним, че Галенка цъфна с убийствена преса преди няколко месеца, а такова чудо тя е нямала и на младини.

После се оказа къде бил "ключът от бараката". Разбра се, че в Турция вече е супер разпространена пластичната операция, с която хем ти свалят огромен брой килограми, хем ти правят уникална мускулатура. Да, скъпичко, но пък ефикасно и за цял живот.

При все, че мъжът на Капчикова се води богат (тя затова и го крие вероятно), нищо не й коства да си преправи тялото, коментират в мрежите.