Девинчанката Ася Капчикова отново влезе в полезрението на медиите преди дни, когато се заговори, че богатият й мъж я е изритал от дома им, натирил я в Девин и й взел децата. Знаем, че тя му роди три момчета, които кръсти с нечуваните имена Ириан, Ивиан и Ианик (каквото и да значат).

Някои отдавна шушукат, че Капчикова е от помашко потекло, но това няма никакво значение. По-важно и дразнещо е огромното й самочувствие без покритие, което тя ни навря в очите днес.

Пред журналисти Асето заяви, че е щастлива и е с децата си като даде да се разбере, че да факто е и с мъжа си. "Знам, че съм интересна, защото съм най-успешна. Но самата аз реших да се оттегля от публичния живот, за да съм щастлива", изчурулика Капчикова. Но забрави да си спомни, че ако не беше гадже на Криско преди години и я наричаха Крисковица, никой нямаше и да е чувал за нея. А самата тя днес можеше да сади пипер на двора в Девин.

Ася пропусна и още нещо, но близки до обкръжението й не забравиха да го припомнят след тази демонстрация на его.

"Защо не каже как се е превърнала в робиня на мъжа си и не спре да дрънка глупости, че се била отказала от светския живот сама?! От нищо не се е отказала. Ако оставиш на нея, ще се снима денонощно и ще обикаля баровете, но мъжът й се случи с характер и я държи на къс повод. Каквото й заповяда, това прави, ако иска да има пари и да не я нарита в планината, откъдето е дошла", разкриха източниците.

Източник: България днес, Crimesbg.com