Асен Маджаров или просто Асен от Хелс Китчън, както го знаем всички, претърпя редица гаври и унижения от враговете си във формата, но никой не се подигра така жестоко с него, както родната му майка. Да, Клавдия направи нещо непростимо, пък било то и да е породено от безмерната й обич и грижа за бъдещето му.

Знаем, че Асен е минал 40-така, но не е семеен и дори няма гадже. Окей - това си е негов проблем и негово решение в живота. Родителката му обаче реши да се направи на оригинална и в епизода, в който той спечели връщане у дома в Берковица и дори взе със себе си Цветомира от Враца, тя го сюрпризира с... няколко кандидат снахи.

Асен от Хелс Китчън бесен на Клавдия: Адекватна ли си?! Как можа да ме унизиш така?! (И мрежата я попиля - СНИМКИ)

Клавдия беше поканила на гости момите, които Асен до момента не познаваше и буквално му ги натресе. А те, горките, все едно бяха извадени от фото албума на Митьо Пищова - с вафли, букли и прочие, нескопосно гримирани и с поведение на... така де, не особено интелигентно присъствие.

Асен от Хелс Китчън бесен на Клавдия: Адекватна ли си?! Как можа да ме унизиш така?! (И мрежата я попиля - СНИМКИ) - Снимка 2

Цвети гледаше ошашавено, зрителите умряха от смях, а самият Асен се направи на ударен, но истината е, че се вбеси и с право. Та Клавдия го направи да изглежда в очите на всички като някакъв мухльо, който една жена не може да си намери.

"Ти адекватна ли си?! Защо го направи, защо ме излагаш пред цяла България?! Забранявам ти повече да се месиш в моите работи", беснеел и с право Асен от Хелс Китчън, разкриха хора от екипа, били на снимките.