Асен Блатечки и Диляна Попова отдавна не са заедно

След като създадоха общия си син Борил, връзката им бе на приливи и отливи. Талантливият актьор е добър татко, но хич не го бива за съпруг. Това разбра и предишната му връзка, режисьорката Катерина Горанова, от която той има дъщеря Катерина и моделката Диляна Попова.

С Диляна завъртя любов на снимачната площадка, докато бе във връзка с Катерина. После остана да живее с Диляна, пак се върна при Катя и накрая избра синеочката от Гулянци. Но не задълго, а сега трайно се раздели с манекенката. Вече има нова жена до себе си, за която твърди, че го прави щастлив, но не я показва на широката публика.

Диляна Попова също е с нов партньор. Изкусителната блондинка е с ресторантьора Лъчезар Захариев, който я прави щастлива и й дава спокойствието. Нещо, което не го е получила от Блатечки.

В тази връзка мнозина мислят, че тя му го е върнала, като е направила нещо, за да вкара Асен Блатечки в затвора. Да, талантливият актьор влиза в затвора, потвърдиха и от бранша. Само че не на истина. Това ще се случи в най-новата лента „Клетка“. Това е първият филмов проект на затворническа тематика у нас, който от есента ще се излъчва по Нова т. А главната роля в него е отредена на „лошото момче на киното“ Асен Блатечки.