Диляна Попова не може да повярва, че Асен Блатечки й причини това!

Бременната Диляна Попова не иска и не може да повярва, че любимият й Асен Блатечки й причини подобно нещо. Тя го видя в опасна близост с друга жена и дори нещо повече - двамата се целуват и милват съвсем не приятелски.

Да, привидно, това е само видео - новото видео на Боряна Докле, която е финалист в шоуто "Гласът на Албания". Тъмнокосата Боряна Докле е с албанска кръв, но доста години е живяла в България. А целта й бе да популяризира и у нас видеото си чрез най-желания актьор Асен Блатечки.

[caption id="attachment_316372" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки подлуди ревнивата Диляна Попова[/caption]

Дотук нищо нередно, ще си кажат всички, но не и Диляна Попова. Манекенката е извън кожата си от бяс, защото съгласието на Асен Блатечки да участва в клипа на албанката, дойде като отмъщение, пише Хотарена.нет.

Асен Блатечки побеснял от яд, заради скандала, който му вдигна Диляна Попова за целувките му с Нора Караиванова в последното й видео. Гласовитата и чаровна изпълнителка накара Диляна Попова да се зачерви от гняв, тъй като Асен Блатечки не я беше уведомил предварително за решението си да участва в клипа.

[caption id="attachment_316373" align="aligncenter" width="300"]И това ако не е опасна близост, здраве му кажи! И това ако не е опасна близост, здраве му кажи![/caption]

"Асен Блатечки е изключително свободолюбив мъж и реакцията на Диляна Попова срещу работата му с Нора Караиванова, направо го побърка. Той реши да покаже на Диляна, че може да я обича много, но няма да й позволи да контролира живота му. Затова и веднага прие поканата на Боряна Докле", разкриват близки до Асен Блатечки актьори, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_316374" align="aligncenter" width="300"]Асен Блатечки и Боряна Докле Асен Блатечки и Боряна Докле[/caption]

За никого не е тайна, че сцените между Асен Блатечки и албанката са в пъти по-горещи от тези между него и Нора Караиванова, затова реакцията на Диляна Попова е напълно очаквана. Много жени застават зад нея и разбират ревността й, още повече, че сега, когато е бременна, нервите й са опънати до крайност.

Дали инатливата постъпка на Асен Блатечки ще породи нови конфликти между него и Диляна и докъде изобщо ще стигнат нещата, следва да разберем тепърва.