Асен Блатечки не е на себе си от гняв

Той не спира да хока сина си Борил, че е отпрал мощно шкембе и огромни бузи. Въпреки че малкия тренира упорито, той не сваля килограми, а дебелее.

„Откъде го изкара този ящен ген? Майка му изкарва цял ден на купичка с варени зеленчуци, а той плюска като за последно“, тюхкал се мачото на родното кино.

Въпреки че двамата с Борил са много близки и той обожава баща си, момчето се стреснало от непрекъснатото хокане на баща си. Асен Блатечки обаче не се отказвал от възпитанието и близостта със сина си от Диляна Попова. Той го взимал със себе си на репетициите в театъра, за да му „набива канчето“.

Но намирал вина и в себе си. След като окончателно се разделиха с майка му и всеки си хвана нов партньор, Борил намерил спасение от стреса в….обилното хапване. И въпреки интензивното спортуване и медалите, които печелил, не отслабвал и грам.

Карате, хандбал и гребане били спортовете, с които баща му изваял тялото си и поддържал фигурата си стройна.

„Спри да плюскаш!Мацките не харесват дебелаци с шкембета. Не отслабнеш ли, ще си останеш аутсайдер!Виж ме мен, на 52 съм, но ми се лепят най-яките мацки“, така Блатечки стимулирал сина си, за да се откаже от обилното ядене.

Източник: Лупа.бг