Покрай грижите си за вече цели две семейства, Асен Блатечки здраво я закъса!

Актьорът Асен Блатечки все повече не е за завиждане, коментират негови колеги от театъра и телевизията. Оказа се, че с двете семейства, които Асен Блатечки ще трябва да издържа оттук нататък, той си е докарал не щастие, а поскоро беля на главата.

Припомняме, че дълги години той беше женен за режисьорката Катерина Горанова, с която имат 14-годишна щерка Катя. А от близо половин година насам официално живее с манекенката Диляна Попова, която пък ще го дари с наследник след няколко месеца.

[caption id="attachment_314670" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки си взе беля на главата и то голяма[/caption]

Така грижите на Асен Блатечки се удвояват, а финансовите му средства се изпаряват яко дим. Това е и причината Асен Блатечки значително да "поевтинее" като в последното си предложение за работа, той приел не за досегашната си цена от 4 000 лева, а само за 2 бона, разкриха негови колеги.

Асен Блатечки е приел да участва в новия видеоклип на участничката в "Мюзик Айдъл" Нора Караиванова. Песента носи името "Трябва ли", а мелодията е така запомняща се и завладяваща, че обещава да се превърне в новия хит на този летен сезон.

Асен Блатечки отговарял на бъзиците и подмятанията на колегите си с думите, че не е поевтинял, а просто се мярка само на няколко кадъра в клипа, но никой не му вярва. "Асен Блатечки може да говори, каквото си иска, но истината е, че си взе голяма беля на главата. Ама така е, като не мислиш с главата си, а с някои други части от анатомията си", майтапят го колеги от театъра.

Между другото, унилият вид на Асен Блатечки вече е очевиден дори за обикновените зрители. Снощи, по време на лайфа на шоуто "България търси талант" Асен Блатечки се усмихна едва 1-2 пъти, при това криво. През останалото време от ведрия му вид нямаше и следа, а той изглеждаше откровено сърдит, намусен и притеснен.

Явно финансовата закъсация, придружена с непрестанните клюки по негов адрес, са дошли твърде много на чаровния Асен Блатечки.