Асен Блатечки призна, че двамата се разбират невероятно само с очи!

Любимецът на жените от 3 до 83 години актьорът Асен Блатечки разкри в откровено интервю кой е човекът, с когото се разбира само с поглед. Връзката им била толкова силна и мислели така еднакво, че дори не се налагало да използват думи, а само очите си.

Противно на очакванията на нежния пол, че Асен Блатечки има предрвид съпругата си или някоя друга жена, то той говореше за мъж. И това е колегата му Калин Врачански, който играе в постановката, режисирана от Асен Блатечки "Когато котката я няма". Театърът се играе в "Сълза и смях", а Асен Блатечки е режисьор.

[caption id="attachment_310885" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки и Калин Врачански имат невероятна близост и си говорят с поглед Асен Блатечки и Калин Врачански имат невероятна близост и си говорят с поглед[/caption]

"Не мисля, че режисьорите у нас правят нещата така, както трябва и не съм възхитен от работата на всички. Затова реших сам да режисирам и да опитам силите си и в друго поприще, не само като актьор", обясни чаровният Асен Блатечки. И добави, че най-много се разбира с главния актьор в пиесата си Калин Врачански.

"Двамата мислим толкова сходно, че понякога имам чувството, че говоря със себе си. Само излизам на сцената, поглеждаме се и вече знаем, че думи не са необходими - само с поглед сме обсъдили нещата и сме решили какво и как трябва да се направи", разказва Асен Блатечки.

Той сподели също, че вече му е малко омръзнало да се снима в сериали, които продължават до безконечност. "Нямам против сериалите, не ме разбирайте зле, но ми се иска да не са с толкова огромна продължителност и хиляда серии. Едно нещо, за да е добро, трябва да свърши преди да е станало скучно на хората и да им дотегне", убеден е актьорът Асен Блатечки.

Паралелно с участието си в киното и работата в театъра, той се изявява като част от журито на риалитито "България търси талант", където си партнира с Ваня Цветкова, Есил Дюран и Любен Дилов-син.