Ето защо му казват "лошото момче" - той просто не си поплюва и в много случаи изглежда безцеремонен, а всъщност е директен. Да, говорим за Асен Блатечки, който снощи се цани за жури в "Капките".

Макар да не е първа младост, Асен още е магнит за жените като последната от тях бе Диляна Попова. С нея също не успяха да "изкрякат" дълго, но Блатечки продължава да твърди, че манекенката е "пич" - качество, което адски цени в нежния пол.

"В моето семейство, до девето коляно, всички са били пичове - и мъже, и жени. Нашите също бяха такива, пълни къртачи в готиния смисъл. За една жена това е страхотно като не й пречи да е красива, да е нежна, да е стилна и каквото още си помислите. Но просто да е пич като характер и поведение", обяснява Блатечки.

Той е категоричен, че не би погледнал "женки" от типажите в повечето ни риалита (може би намига към "Ергенът"), които са безумно кухи лейки с хиляда подобрения по тях.

"Ако искам нещо без мозък, но с огромни балкони и джуки като наденици, ще си купя от онези кукли, които се надуват. Ей такъв тип жена не може да ми го вдигне, ако ще и да е последната на света", категоричен е мачото.