Асен Блатечки се изложи жестоко, заради сина си Борил

„Лошото момче“ на киното и театъра е разделен с майката на Борил-Диляна Попова, от две години. Въпреки че не са прекъснали изцяло отношенията си с манекенката, сина им Борил е като „изпуснат“.

Това твърдят бесни фенове, след като Асен Блатечки се появи заедно с наследника си в предаването „Преди обед“. Пред водещите той спокойно обяви, че е прекарал празниците с актуалната си половинка. Дори се изфука, че новото му гадже му подарило маратонки и скъп часовник. Но с какво я дарил той, остана тайна.

Но Асен Блатечки не потъна в подробности коя е новата жена в живота му. Въпреки че навъртя 52 лазарника, актьорът все още буни женското съзнание и не спира да сваля мадами. Колко ще продължи съжителството с новата не се знае, но определено това се е  отразило на възпитанието на сина му от моделката.

Диляна Попова също има нов мъж до себе си, като за актуален любовник се смята гаджето на Анелия-Любомир Захариев.

Въпреки че манекенката взима сина си навсякъде по пътешествията си из света, Борил не е възпитан достатъчно добре. Това видяха и зрителите в предаването, където той бе заедно със звездния си татко. Звездата от „Бензин“ се опита да сготви пълнените чушки, по рецепта на майка си, но синът му не спря да тормози всички и да се държи повече от скандално.

„Това не е възпитание, баща му нито веднъж да не му направи забележка. Детето е чудесно, но крайно невъзпитано“, изригнаха феновете на актьора.