Вярно казват хората, че дойде ли сляпата неделя, прошка няма. Това се потвърди и при най-заклетия мачо у нас - Асен Блатечки, който винаги е бил повече от независим и свободолюбив, особено във връзките си. Той имаше навика да прави, каквото си поиска и да не се съобразява с никого, най-малкото с жената до себе си.

По темата романи могат да изпишат и Катерина Горанова, и Диляна Попова, но ето че нещата се обърнаха на 180 градуса. На "дърти години" Асен явно си намери майстора в лицето на Елеонора Янакиева, която, поне засега, го държи на къс повод.

Асен Блатечки оглупя от любов: Елеонора е напът да го скара с колегите му, но той е като омагьосан! (СНИМКИ)

На практика Блатечки я мъкне навсякъде със себе си и едно питие с колеги не може да изпие като преди. Това разкриха близки до него източници, които се тревожат, че напористата и нахална Елеонора ще го скара с колегите му.

"Обади му се някой да се видят, тя се влачи с него. В Испания отиде, събра се там с колеги, тя пак с него. Като залепена е и това втръсва. Постоянно я влачи като ремарке след себе си, а знаете, че има неща, които е редно да си ги кажеш само с приятелите. Никой не е длъжен да споделя пред някаква си, дето му се води гадже", обясняват запознати.

Е, доколко тази идилия ще продължи, не е ясно, но пък като се обичат хората...

Източник: Crimesbg.com