Асен Блатечки отново остави Диляна Попова да се оправя съвсем сама за кръщенето на сина им!

Асен Блатечки и Диляна Попова ще кръстят сина си Борил в християнската вяра броени месеци след раждането му. Момченцето вече спокойно се разхожда навън заедно с майка си, която реши, че е крайно време да го покаже на света. Преди няколко дни тя бе засечена от репортери на вестник "Всеки ден", докато буташе количката по стръмния път към Драгалевския манастир, за да уточни подробностите около кръщенето.

Всичко дотук изглежда чудесно и вероятно щеше да остане такова, ако за пореден път Диляна Попова не бе сама в начинанието си. От таткото на Борил Асен Блатечки отново нямаше и следа. Заедно с Диляна Попова беше нейна добра приятелка, а очевидци отстрани не пропуснаха да изкоментират, че манекенката прилича повече на самотна майка, отколкото на влюбена и щастлива с мъжа си и сина си жена.

[caption id="attachment_330134" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Диляна Попова обикаля с бебето по църкви и манастири, но Асен Блатечки отново го няма[/caption]

"Ясно е, че Асен Блатечки има страшно много работа покрай театъра и новите си филми, но стига де - как дори веднъж никой не успя да го засече редом до Диляна Попова и бебето?! Само веднъж - ей така, от кумова срама. Тези хора очевидно не се виждат, а Асен Блатечки прекарва много повече време със старото си семейство и с щерка си Катя, в която е направо влюбен", коментираха близки познати на актьора и манекенката.

Колкото и да й е криво, тези дни поне Диляна Попова нямаше време да се тюхка за липсата на Асен Блатечки до нея, тъй като имаше много работа и обикаляне по църкви и манастири. Красавицата бе решила да посети лично всяко едно от Божиите места, които си бе набелязала, за да реши в кое от тях да кръсти Борил.

[caption id="attachment_330136" align="aligncenter" width="300"]Само най-близката й приятелка придружава Диляна Попова в този важен за детето й момент Само най-близката й приятелка придружава Диляна Попова в този важен за детето й момент[/caption]

"Диляна не вярва на приказки, а искаше да усети сама енергията по тези места. Тя се ръководи много от вътрешните си усещания, а що се отнася до Борил, е направо вманиачена. Иска мястото, на което ще бъде кръщенето на сина й, наистина да я грабне с енергията и светостта си. И мислим, че се спря точно на Драгалевския манастир", споделят близки до младата майка.