Очевидно Асен Блатечки е решил да насочи сина си да тръгне по пътя му, предвид, че го води с него на репетиции в театъра. Баща и син са много близки и си приличат и визуално – 8-годишното отроче на актьора му е одрало кожата. Не е изключено да наследи и професията му.

 

В хладния декемврийски следобед Борил бил пременен със сив анцуг, чиято качулка нахлупил по-късно на главата си. Блатечки пък бил заложил на черен суитшърт, зелено яке и сиви дънки. 

Актьорът се бил погрижил за живителната течност по време на репетициите – носел със себе си преполовено шише минерална вода, докато наследникът му стискал здраво телефона си.

 

Асен Блатечки ходи прегърнат със сина си (ФОТО)

Баща и син крачели прегърнати и не оставяли никакво съмнение, че са изключително близки. Прави впечатление, че в последно време 52-годишният Блатечки е започнал да олесява леко в областта на тила, но перчемът му отпред си остава все така буен. Несъмнено обаче, ако голото петно продължи да се разраства, ще удари сериозно по имиджа му на секссимвол.

 

След репетициите, актьорът закарал сина си на учебни занятия в Музикалното училище с черния си „Форд Мустанг“. Двамата с Диляна Попова се редуват кой да го заведе в зависимост от ангажиментите си.

 

Припомняме, че след раздялата си с Попова, Блатечки започна нова интимна връзка. този път сърцето му е пленено от червенокосата Елеонора Янакиева, която управлява финансите на една от най-големите компании за производство на растителни масла и слънчоглед „Клас Олио“. Мълвата носи, че любовта между двамата процъфтява и дори живеят заедно.

Източник: Уикенд