Асен Блатечки не крие недоволството си от действията на Диляна Попова!

Да, обичта на Асен Блатечки и Диляна Попова е факт. Както е истина, че двамата живеят заедно от месеци и очакват първата си рожба. Диляна Попова обаче направи груба грешка, без да се допита до партньора си, с което го вбеси. Асен Блатечки продължава да бъде с манекенката, но не й спестил скандала, който трябвало да отнесе. Това разкриха колеги на Асен Блатечки от театъра, които го видели наистина бесен.

Асен Блатечки полудял като разбрал, че Диляна Попова се е изтипосала пред цяла България и от ефира на най-гледаната телевизия е говорила за връзката им, сякаш разказва приказка. Постъпката й е категорично неприемлива за Асен Блатечки, който от близо половин година се пита как да успокои щерка си Катерина и да я накара да приеме по-леко раздялата му с родителката й Катерина.

[caption id="attachment_315341" align="alignright" width="275"]Асен Блатечки Асен Блатечки бесен заради сълзите на щерка си[/caption]

Нещо повече - момичето толкова е набрало на Диляна Попова, че не иска да я вижда и на снимка, камо ли да гледа как тя с широка усмивка се хвали по телевизията, че е откраднала татко й. Самата Диляна Попова призна във вчерашното си интервю, че Асен Блатечки още не я е срещал очи в очи с щерка си.

"Това е абсурд, бе бате! Защо го е направила?! Никога не бих се пльоснал в някое предаване, за да разправям с кого съм или с кого не съм. Как изобщо се е навила на тази глупост?! И какво стана сега - нищо. Каква е ползата от цялото това фиаско?! Доволна ли е и от какво - че разплака дъщеря ми ли?!", разтреперен от яд говорел почти на скоропоговорка Асен Блатечки пред свой колега театрал, разкриха източниците, разбра Kliuki.bg.

Само часове след интервюто, Асен Блатечки запалил мотора си и отпрашил към бившия си вече дом, за да говори с щерка си Катерина и разбира се, със съпругата си, която била пред депресия от видяното от екрана.

Според запознати, тъкмо голямата привързаност на Асен Блатечки към семейството му и фактът, че не се е изолирал от тях и не ги е оставил сами, е провокирал ревнивата Диляна Попова да се съгласи да оповести връзката им публично. Друг е въпросът обаче дали сама не си направи лоша услуга и как ще продължат отношенията й с Асен Блатечки в бъдеще?!