Познаваме Рая Пеева покрай дългата й и доста бурна връзка с колегата й Явор Бахаров. Рядко обаче тя се появява в ефир с нейното артистично семейство - майка й е актриса от дълги години, а бащата й барабанист, творец в Импулст, Спринт - прекрасни български групи. 

Семейството разказа как живота им преминава през изкуството, Рая е отгледаха с любов към изкуството и сред музикалните турнета на родните ни класически рок групи и по театралните сцени с майка си.

Рая не успя да избяга от въпросите около половинката й явор, както е известно те често са забъркани в скандали. Причината главно Явор с поведение и постъпки на обществени места, арести, както и други скандали около любовта им. Тя за пореденпът застана против клюките и каза, че са заедно и не плащат данък обществено мнение, а нейният баща беше тактичен и лаконичен като коментира, че Явор е добро момче - говорят много за футбол, музика и други теми.

Рая Пеева е талантлива и интересна, но често личната й връзка изпреварва театралната й популярност, което не е много приятно. А отношенията й с половинката са все на топа на устата, което не е приятно, все пак семейството я подкрепя и това личи. 

 

Артистичното семейство на Рая Пеева в сутрешен ефир