Главният герой  на  "Терминатор" се опитва да се поддържа във форма колкото е възможно повече и на 76. . Арни не крие, че с възрастта се нуждае от все повече усилия за това. В същото време той се оказва неспособен да се бори с времето.

„Знам, че с ирония се усмихвам, когато се гледам в огледалото всеки ден и си казвам: „Това е гадно. Вижте това тяло. Вижте тези гръдни мускули, които преди бяха силни, тонизирани и наистина мощни. Сега тези мускули просто са увиснали .'", оплака се Арнолд.

Арнолд Шварценегер проговори за старостта: Като повредена стока съм! (Актьорът призна, че му е гадно – Снимки)

Актьорът подчерта, че му е по-трудно от повечето да се примирява с остаряването, защото те никога не са били в същата форма като него. Големите промени започнаха да настъпват в тялото на филмова звезда след 50 години. „Чувствам се като повредена стока. Изобщо не съм мислил, когато бях на 30 или 40 години, че това ще ми се случи. Просто е гадно!“ - каза Шварценегер в шоуто на Хауърд Стърн.

Арнолд Шварценегер проговори за старостта: Като повредена стока съм! (Актьорът призна, че му е гадно – Снимки) - Снимка 2

Арнолд също критикува съвременните младежи, които се опитват да избегнат всеки дискомфорт и неприятни усещания, доколкото е възможно. „Не искам да растат поколения слаби хора. Хора, които се стремят да избегнат всякакви неприятности на всяка цена”, категоричен е великия актьор.

Източник: Космо ру