Мария Цветкова, която се подвизава в шоубизнеса като Ариа, отново е сама. Тя изхвърли футболиста Георги Йомов, с когото имаше дълга любовна връзка.

Певицата е прекратила всякакви взаимоотношения с национала и не иска повече да го вижда. Конкретна причина няма, а по-скоро натрупаното от последните 7-8 месеца си е казало думата.

Началото на края е било положено през пролетта на миналата година, когато бащата на Йомов почти уби двама души на софийска бензиностанция. Възрастният мъж простреля двама младежи, а версията му беше, че е било в защита на синовете си, които са били нападнати от жертвите.

Всичко това се случи в присъствието на Ариа и се говори, че оттогава тя си променила отношението към Георги, започвайки да вижда в него и семейството му престъпници.

След тази случка двойката се раздели за кратко, но после пак се събра, ама никога вече любовта им не беше същата. Проблемите между двамата ставаха все по-големи, докато накрая на фолк дивата й е писнало и е скъсала с футболиста завинаги.

Възрастта на Йомов също оказала негативно влияние на връзката им, защото той е с цели 7 години по-малък от Ариа и все още мисли и действа като тийнейджър, докато тя вече е улегнала жена, а и майка.

Контрастът в любовните връзки на певицата е голям. Преди 10 години тя роди дете на много по-възрастния от нея Динко Динев, а през последната година въртеше любов с младока Георги Йомов.

В момента певицата смятала да си даде почивка от мъжете и да остане за няколко месеца без гадже. През този период възнамерявала да се посвети на кариерата си и да направи ново парче.

Източник: Crimesbg.com