Аня Пенчева заживя в кемпер

Секс иконата на българското кино живее в къща на колела. Двамата със съпруга си Ивайло Караньотов са на почивка на морето. Те са закупили луксозния кемпер преди няколко седмици. В него има всичко необходимо за едно домакинство. Притежава спалня, кухня, прибори, домакински уреди, както и сервизни помещения. Също и отделения за багаж.

Двамата са паркирали на един от любимите си морски заливи, достатъчно уединен, за да се наслаждават на прекрасната морска гледка и на тишината.

Аня Пенчева е захвърлила светската суета и все повече харесва хобитата на мъжа си. Двамата се пристрастили към екстремни походи в гората, посещение на манастири и красиви селца в планината, сега и към къмпингуването. Въпреки че покупката на скъп кемпер не е евтина, тя спестявала много от хотелите и други ваканционни разходи, а в добавка давала разнообразни мекта за нощувка.

Според клюката обаче Аня Пенчева се навила на хобитата на мъжа си, защото отношенията им охладнели, а според горещия слух той залитнал по  доста по-млада и надарена мадама. За да стопира нещата от рано, киноиконата решила да бъде плътно до мъжа си.

А къщата й в Лозенец, която по-скоро приличала на старовремски замък, продавала за около милион, за да издържа семейството на дъщеря си. Тъй като мъжа й Илиян Любомиров бил от доста време безработен и разчитал изцяло на издръжката на жена си и родата й.

Източник: Ретро