Аня Пенчева ще бъде сензацията в новия сезон на сериала!

Иконата на Народния театър Аня Пенчева е голямата звезда в новия, осми сезон на „Откраднат живот” - суперуспешния сериал на тв продуцент №1 Евтим Милошев. [caption id="attachment_431069" align="alignright" width="300"]Аня Пенчева Зрителите очакват с нетърпение Аня Пенчева в сериала[/caption] Каква точно роля е получила Аня, засега се пази в тайна. Привличането й в екипа обаче е поредният удар в любимата на публиката поредица. Със сигурност появата на голямата актриса ще предизвика вълнение сред зрителите, тъй като това е завръщането й на малкия екран. Където за последно я гледахме в сериала "Хотел „България". „Откраднат живот“ е любимият сериал на майка ми, Бог да я прости, и на сестра ми. Мама обичаше да казва: „Еее, днес пак гледах твоя приятел от „Крадецът на праскови“ Юлиан Вергов“. А кака все като ме види, ме уверява, че няма по-хубав български сериал – каза за „Ретро” Аня. Късметът на талантливия продуцент Евтим Милошев и изключителния му екип е, че ме хващат в момент, в който ми се снима. Колкото и невероятно да звучи, през последните години отказах главни роли в няколко от най-рекламираните български сериали.

А и както може би сте забелязали, напоследък в живота си редувам епизоди на активна работа и активна почивка. И ако това, че приех предложението на Евтим, изненада много хора в нашия бранш, то истински изненадваща е историята на това предложение.

Във времената на холивудското движение Me too тук у нас мен ме е предложила не просто жена, а колежка – красавицата Елена Карабойчева (сестра Чокова). Шокирахме ли читателите ви? Да, може да звучи невероятно, но в нашата професия има приятелства, и то женски приятелства, каквито имам и с Мара (Мария Каварджикова – б.р.), и с Марта (Вачкова – б.р.). Така че освен на Евтим, на Виктория Бехар, която познавам от Би Ти Ви, на високо професионалния им екип. Благодаря и на Елена за това, че станах част от любимия на толкова българи сериал”, сподели Аня Пенчева. Новият сезон на „Откраднат живот” ще бъде излъчен наесен.