Антония Петрова явно иска да върже милионера Ивайло Батинков по най-силния начин, защото постоянно забременява от него, само и само да не я остави един ден и да се наложи да работи.

Макар да отрича, Иво има в имущество и в брой няколко милиона. Неговата компания за дистрибуция на лекарства, незнайно как, печели почти всички обществени поръчки и е номер едно на пазара у нас.

Ето защо бившата Тоца Крокодила е готова на всичко, за да се задържи като негова съпруга. Талантът й е безспорен. Цели 10 години залъгваше руснака Александър Бередин, а когато той я изхвърли, веднага улови Ивайло Батинков и му народи деца, гарнирано със сватба. Преди да го срещне, Иво дори не искаше семейство.

Сега Антония отново е бременна. Тя чака трето дете от мъжа си, гласи мълвата в светските среди. Това е причината да е напълняла напоследък, а силиконовите й гърди направо ще изскочат извън сутиена.

Когато е бременна, бюстът на миската става огромен. Така беше при първите й две бременности, така е и сега.

Антония има силикон в гърдите от почти 20 години. Още в началото на брака си с Бередин той й е платил уголемяването на гърдите, а с времето тя ги направи като футболни топки.

Този път блондинката се надявала на дъщеря, тъй като вече има двама сина. Това са Благовест на 4 г. и Ивайло на 1 г.

Източник: Crimesbg.com