Ето защо почти никой не я понася, дори и тези, които се правят на нейни виртуални приятели в мрежата. Антония Петрова, която една "проста" - демек съвсем обикновена перничанка, от години се изживява като кралска особа. Преструвките и огромното й самочувствие може да залъгват по-наивните хора, но тези с интелект отлично знаят, че това издава само две неща - комплекси и психично заболяване.

Не е нужно Тоца да е шизофреничка или биполярна, за да има психична нестабилност. Такива състояния са десетки и си имат своите обяснения дори и при видимо нормални хора като нея - нарцисизъм е само едното определение... Няма друг човек, дори сред световните звезди, който така да се "фраска" и изхвърля - вижте ме коя съм!

Този път обаче съпругата на Ивайло Батинков прекали като пусна подигравателно фото в нета, с което казва на всички, че пет пари не дава за приказките и мнението им. В това нямаше да има нищо лошо, ако колажчето тоцино не дойде само часове след статията, че Батинкови лъжат, че са канени на световни конференции в Дубай, а просто си почиват на разноски на фирмата си. Явно я е засегнало това разкритие, щом предприе контраатака, а?!

"Кои са тези, че ще ми държат сметка, бе?! Бедняци! Аз живея в лукс като кралица, а те са мишки", нареждала Тоца пред познати, разкриват самите те.

Източник: Crimesbg.com