Антон Хекимян даде повод за радост на своите близки, които вече се тревожеха за него. Да, в професията си той се развива чудесно и е повод за гордост на семейството. Личният му живот обаче куцаше от доста време, а последните му романтични преживявания бяха свързани с Василена Гръбчева.

Двамата с репортерката имаха връзка няколко години, но после тя го заряза и набързо си намери нов мъж, на когото роди дете. Гръбчева е обвързана с прочут роден неврохирург и не крие, че го обожава. Антон Хекимян обаче остана да си кукува сам и дори мнозина го свързваха с мъже за мимолетни връзки.

Антон Хекимян най-сетне преодоля Василена Гръбчева: Ето коя е новата му любима! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ)

Е, май ще се окаже, че все пак Хекимян ще се вземе с жена, пък макар и доста далеч от неговата професия. От известно време той е забелязван в пекарна, която се намира близо до работата му, където си е харесал тъмнокоса дама. Хекимян често посещава пекарната, но все по-рядко, за да си взима нещо за ядене от нея, а за да си поговори с въпросната жена.

Антон Хекимян най-сетне преодоля Василена Гръбчева: Ето коя е новата му любима! (ПАПАРАШКИ СНИМКИ) - Снимка 2

Преди ден двамата бяха изловени да пушат отвън, като преди това Антон влезе в пекарната и много горещо прегърна непознатата за нас, но явно все по-добре позната нему дама.

Видимо тя изглежда или на годините на Антон, които са 36 към момента, или дори с няколко лета по-голяма. "Дано да се вземат и Тони най-после да си има свое човече, заслужава го", коментират в нюзрума на Би Ти Ви.