По всичко личи, че плеймейтката Анита Димитрова не си губи времето. Тези дни бившата изгора на Димитър Рачков се похвали, че се е сгодила и ще се омъжва за американски инвеститор, който работи основно в Истанбул и арабския свят. Името му е Нико Еврика Бец.

 

Любопитното е, че новината дойде малко, след като стана ясно, че Анита се е захванала да практикува най-древната професия, за да продължи да поддържа високия стандарт на живот, с който свикна покрай Рачков. Припомняме, че според отлично запознати източници, тя продавала тялото си в Турция и арабския свят.

 

Анита твърди, че е получила изненадващо предложение за брак от мъж, близък до сърцето й. Той поискал ръката й малко преди Нова година, доколкото може да се вярва на думите й. Очевидно именно той е мъжът, с когото блондинката се е снимала при посрещането на Нова година. Двамата отбелязали празника в Турция, а снимките им са поместени в социалните мрежи. Запознали се покрай инвестиционните проекти, с които се занимават.

 

За никого не е тайна, че след като се раздели с Рачков, моделката бе изправена пред спешна нужда да си намери работа. Официално се твърдеше, че се е заела с брокерство, но неофициално се знае, че практикува най-древната професия и заради нея често пътува на изток.

 

Запознати твърдят, че версията за годежа й с бизнесмен е лансирана умишлено от нея, за да потуши скандалните разкрития, които видяха бял свят наскоро. В действителност с мъжа, с когото позира на снимките, са се запознали „на адрес“.

Източник: Уикенд