Без Рачков на море замина приятелката му Анита Димитрова. Преди часове русата гърла качи снимка от плажа, на която, разбира се, показва прелестите си.

Рачков обаче не се забелязва наоколо, а според близки до нея, не е и човекът зад обектива. Прави впечатление, че напоследък Анита не се показва често с комика, което отново навява на мисли за евентуална раздяла.

Димитрова често се забавлява в компанията на приятелки на нейните години, с които Митето Рачков надали има много какво да си каже. Затова и я оставял да пътува сама.

"Ако трябва да сме честни, Рачков скучае с дружките на Анито, защото повечето му изглеждат откровено глупавички. Но и да не са, разликата в годините им е толкова голяма, че просто няма как да му е интересно с тях. То отдавна се чудим и със самата Анита за какво си говорят, но това е друга тема", смигват източниците.

А потребители в нета стават все по-убедени, че връзката на Димитрова и Митко е от интерес - тя, за да навлезе в светските среди у нас и да й се отворят доста вратички, а той... той ясно защо. Сексът с млада, руса и тунингована мадама не е за изпускане все пак... Докога ли ще издържи тази любов?!