Анита Димитрова уж трябваше да си е уредила живота, омъжвайки се за Ник Стемпер, но това се оказва, че не е така. Блондинката е нещастна, а причината е много сериозна.

Двамата са женени от няколко месеца и от сватбата насам опитват всекидневно да си направят бебе, но досега удрят на камък. Ани все още не е бременна и това я съсипвало.

Бившата любовница на Димитър Рачков много държала да роди дете на Ник, защото само така можела да разчита, че той ще я издържа цял живот. Блондинката имала намерение да прави секс и с други мъже, поради което искала да роди бебе на Ник, защото дори да я хване на калъп, пак ще е длъжен да й превежда пари.

Анита е от шавливите девойки и това не е тайна за никого. Именно изневяра с неин връстник стана причината Рачков да я натири изведнъж. Според мълвата той е хванал гаджето си в действие, т.е. по време на секс в поза „задна прашка” с млад мъж.

Ник Стемпер също е на възраст и според мнозина физически трудно издържал да прави секс всеки ден, когато жена му е в овулация. Това била една от причините тя да не може да зачене. Все пак, за да се говори за безплодие, трябва да мине поне 1 година в неуспешни опити.

Източник: Crimesbg.com