Амбициозната Анита Димитрова, по-известна като Анита на Рачков заради връзката й с него, която приключи преди време, е решила да се омъжи за новия си любим заради американска виза. Това призна самата тя неотдавна, посочвайки, че визовият режим е проблем за любовта с новия мъж на сърцето й – американецът Никълъс Стемпер.

Той можел да остане у нас максимум 90 дни, а нея изобщо не я пускали зад океана. Затова накрая двамата взели решение да сключат брак, за да могат да бъдат заедно.

 

Официализирането на любовта им ще ги доближи до възможността да заживеят спокойно под един покрив, без да се притесняват от дългата ръка на закона. Затова и Нико бързал да предложи брак на Анита много скоро след запознанството им, а тя нямала никакви възражения, имайки предвид и финансовата му стабилност.

 

Двамата сключиха брак на 11 април, а дни преди това Анита сподели подробности в NAYcast. Първата им среща била в елитно заведение, разположено в луксозен хотел на жълтите павета в София. Двамата се озовали случайно там по едно и също време, засекли се в коридора, а масите им се оказали близо една до друга и от поглед на поглед се стигнало до брак. Когато се запознала с Нико, блондинката се срещала с хасковлия, но бързо взела решение да го изхвърли от живота си в полза на чужденеца.

 

Макар Никълъс да е с немски корени, от дете живее в САЩ. Очаква се, след като Анита получи виза като госпожа Стемпер, двамата да заминат зад океана, където ще е постоянното им местожителство. Дотогава ще обикалят из света, наслаждавайки се един на друг. Бързата сватба била наложителна за задвижването на процедурата около кандидатстването за американска виза.

 

Относно връзката й с Рачков, Анита я определя като чиста и искрена любов. Запознала се с комика, когато била на 19. Той и обкръжението му й помогнали в интелектуалното и емоционалното израстване, но несходството в характерите и различните планове за бъдещето ги разделили след 3-годишна връзка. Мълвата носи, че тя искала да се омъжи и да има дете, а Рачков, както е известно не е фен на брака, а и освен това има голям син, така че нямал намерение да пада на коляно и да създава потомство с Анита. В крайна сметка се разделили по взаимно съгласие.

 

По време на връзката й с актьора, била изцяло на негова издръжка, но това според думите й не я правело никак щастлива, тъй като искала да ходи на работа. Проблемът бил в това, че не успявала да си намери работа, която й харесва. Рачков пък нямал нищо против да поема всичките й разходи, които не били никак малки. След раздялата им блондинката бързо намерила това, което 3 години не намирала, а именно – работа.

 

Любопитен факт е, че проблемът й с безработицата се повтаря и при връзката й с Нико. Той непрекъснато я глези със скъпи бижута и маркови дрехи, а тя не спирала да го мъмри, че харчи толкоз много пари за нея. Предпочитала да вложат парите в бизнес или нещо друго.

Преди да се разчуе, че американецът с немски корени смята да се жени за нея, се говореше, че Анита продава тялото си за пари и той й е редовен клиент.

Източник: Уикенд