Димитър Рачков винаги е мислил предимно за пари и продължава да го доказва. Ако не беше така, нямаше да тръгне по комерсиалния път на актьорството и да се занимава в шоупрограми, а щеше да стане сериозен актьор.

Рачков показва комерсиалната си същност и в личния си живот. Той е пълен с пари, но това не му пречи да поема още ангажименти за празниците, на които трябва да е с близките си хора.

Актьорът отсега се е подсигурил с тлъст хонорар за 31 декември. Той ще бъде водещ на новогодишна програма в заведение във Велинград. Анита ще го придружи, но не това е представата й за страхотно посрещане на 2023 г.

Всъщност Рачков няма да може да бъде с половинката си точно в полунощ, тъй като ще трябва да обяви новата година. Това е удар под кръста за блондинката, която искала да го целуне точно в 00:00 ч. на 01.01.2023 г.

Водещият по принцип е работохолик, което не се нравело много на Анита. Тя е още много млада и искала да обикаля нощните барове, но Рачков често бил толкова изморен, че нямал сили да купонясва.

Според запознати разликата във възрастта им започва да се усеща лека-полека и е повече от ясно, че двамата нямат общо бъдеще. Дори и да имат свое дете, то едва ли ще ги остави заедно за много дълго. Просто четвърт век е прекалено голяма разлика в една любовна връзка и няма как да не се усеща.

Източник: България днес