Чаровната психоложка Ани Владимирова си навлече безброй врагове!

От известно време животът на Ани Владимирова се превърна в кошмар. Освен че й разбиха сърцето в любовта, психоложката трябва да търпи непрестанен тормоз от свои бивши пациенти. Причината е новото предаване "Истински истории", което се излъчва през седмицата по Би Ти Ви. В него Ани разказва за свои случаи от практиката. Разбира се, имената и местожителството на героите са сменени, но въпреки това доста от тях негодували срещу Ани, научи Kliuki.bg.

Психоложката била принудена да търпи всекиденвни заплахи по телефона под формата на смс-и или директно по пощата. Пациентите й били бесни, че е разказала поверителен случай пред цяла България. Много от тях я упреквали, че не трябвало да разкрива историята им, понеже приятели и близки се досещали за оригинала, въпреки сменените лични данни. Така въпросните хора трябвало да берат страшен срам.

[caption id="attachment_335780" align="alignright" width="300"]Ани Владимирова жертва на тормоз заради "Истински истории" Ани Владимирова жертва на тормоз заради "Истински истории"[/caption]

Тормозът върху Ани Владимирова бил наистина голям. Освен заплахите, психоложката се опасявала, че я следят. В началото тя не се стреснала особено, защото била свикнала да общува с емоционално неуравновесени хора, но вече започвала да губи търпение, защото имала чувството, че постоянно я наблюдават.

Предаването е направено така, че да не може някой от главните герои да има законови претенции, понеже личната информация за самия човек е запазена. Моралните устои обаче, според мнозина, са нарушени, понеже хората са споделили поверителна информация на своя психолог и са очаквали тя да не излезе никога от кабинета.

Самите пациенти били бесни и от нещо друго. Ани Владимирова даже не им се е обадила да поиска позволение да разпространи по телевизията историята им. Затова, след като законът не е на тяхна страна, те започнали да действат сами.

Другата тв продукция, която е направена на сходна основа, е "Съдби на кръстопът". Там обаче информацията е набавена от съдебни дела и се предполага, че продуцентите са поискали разрешение. При "Истински истории" нещата са по-различни.