Двамата се разбират прекрасно и често си организират пътешествия

Ани Салич се е омъжила тайно за бившия прокурор Сотир Цацаров. Запознати издават, че журналистката и експредседателят на КПКОНПИ са сключили брак в тесен семеен кръг. Водещата на новините по Нова тв вече е почерпила колегите си, а те издават, че се подвизава с венчална халка. Тя се появила за пръв път с халката на ръката си на подкаст по повод 30-одишнината на медията.

 

Запознати издават, че новинарката и Цацаров, са се пренесли в ново жилище, но двамата не издават локацията на имота им. Както е известно, те са заедно от три години. 55-годишната Ани и 57-годишният Сотир се познавали отдавна покрай професиите им, но връзката им пламнала по време на пандемията. Разбирали се чудесно и дори не можели да живеят един без друг, и двамата били фенове на брака и затова не искали да живеят на семейни начала. В крайна сметка организирали малка сватба, а след подписването в гражданското се почерпили с най-близките си роднини и приятели.

Двойката не са се врекли във вярност пред Бог и не е ясно дали на подписването са присъствали децата им от първите им бракове. Семейство Цацарови вече са били и на романтичен меден месец.

 

Припомняме, че Ани Салич се разведе с първия си съпруг – тв продуцента Бранко Салич преди десетилетие. „За да си мъж, не е важно да имаш плочки, кола и пари, важното е да си държиш на думата“, заяви огорчена Ани след разтрогването на брака им.

 

След раздялата за сърбина последва крах не само в личния, а и в професионалния му път. Фирмата му обяви фалит и запорираха цялото имущество. Ани обаче предпочете да остане с фамилията на съпруга си, дори и след развода. Тя се изнесе в селската вила, заедно с децата, докато тв продуцентът остана в жилището им в София. Години наред 55-годишната журналистка пътуваше за работа до столицата, но откакто е с бившия главен прокурор, вече живее в София. Към днешна дата двамата са щастливи заедно и често пътуват по света и у нас.

Източник: Уикенд