В благотворителния сезон на Капките зрителите не искат Ани Салич за водеща. Въпреки, че тя е лице на Уницеф, те са възмутени от поведението на маститата журналистка. Драгите зрители не одобриха избора на сценаристите, Салич да е на една сцена с Митко Рачков и Геро.

Ани Салич разгневи зрителите на Капките: Дразни, за шефка на водещите ли се има! (Вижте как я хейтят – Снимки)

Хората смятат, че Ани не е на мястото си и питат защо им я натресоха. В техните коментари поддържат тезата, че журналистката се държи като шефка на останалите водещи и непрекъснато ги командори. Някои зрители забелязаха, че Салич прекъсва всички невъзпитано,особено ги впечатлило грозната ситуацията с Тити, който на няколко пъти бил прекъснат от нея и казват: „Не й е мястото там, спестете ни я поне в последната вечер!”

Ани Салич разгневи зрителите на Капките: Дразни, за шефка на водещите ли се има! (Вижте как я хейтят – Снимки) - Снимка 2

А Нели Джокова пише във фейсбук: „Ани Салич сякаш иска нейната дума да е последната. Забелязах, че и на Рачков не му е много кеф заради нея. На няколко пъти се ядоса и се намръщи, когато тя му измъкна микрофона от ръцете.”

Зрителите са недоволни, че песните не са само български и питат кой подбра репертоара на изпълнителите, не може ли да пеят само родни парчета?

Други пък коментираха тоалетите на Салич и казват, че с тях прилича на бременна, като подозират, че това ще е краят на журналистическата й кариера.