Ани Салич е нещастна със съпруга си и скоро ще му бие шута

Бракът на Ани Салич е пред разпад. Въпреки че тя и Бранко преодоляха какви ли не изпитания, включително негови залитания по други жени, краят е на път да се случи. Телевизионната водеща била нещастна с мъжа си от месеци насам, разкриват близките й. Причината е в неговата липса на ангажираност с каквото и да било у дома. Бранко вече не правел романтични жестове и изобщо не поддържал тръпката в отношенията им.

[caption id="attachment_335188" align="alignright" width="300"]Ани Салич обмисля да напусне Бранко Ани Салич обмисля да напусне Бранко[/caption]

"Не знам от колко време не ми е носил цветя, никъде не ходим заедно..." - оплакава се Ани Салич на приятелки.

Според слуховете обаче причината за нещастния брак е поредната изневяра на Бранко Салич и спомените за всички останали. Каквото и да правела, Ани все още не можела да забрави гаврата на мъжа си преди години, когато се забърка в любовна афера с колежката на жена си - красивата варненка Виктория Петрова.

Очаква се до седмици Ани Салич да напусне съпруга си, ако той не направи някакъв голям жест към нея. Бранко обаче още обичал много жена си, твъдят всичките му приятели. Той така и не признал в очите на Ани, че е имал друга изгора, а отричал до последно, въпреки че било явно какво е сторил.

"Той е отличен съпруг и прекрасен баща. Какво иска тя? След толкова години е нормално да няма голяма тръпка, но я обича до болка." - възмущават се близките на сърбина.

Ани Салич обаче е решена на всичко, за да получи щастие, а в момента просто го няма. Тя многократно се опитала да възпламени страстта между нея и Бранко, но това така и не ставало. Затова журналистката вече започнала сериозно да се замисля дали не е по-добре да прекрати брака им, научи Kliuki.bg.