Цяла Англия скочи на крак след нечувания скандал в кралското семейство!

След като вчера британците празнуваха новината, че херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън вече е бременна и то с близнаци, днес цяла Англия скочи на крак. Причината е страшният скандал, който разтресе кралското семейство и накара кралица Елизабет, принц Чарлз, принц Уилям и най-вече Кейт Мидълтън да изпаднат в пристъп на ярост.

Причина за шока в кралското семейство е потресаващата и обидна снимка, публикувана в немското списание "Билд", на която Кейт Мидълтън е заснета по задни части. Снимката, която вдигна на крака кралското семейство и цяла Великобритания, е направена от анонимен фотограф, който е заснел как Кейт Мидълтън и принц Уилям слизат от един хеликоптер в Австралия.

[caption id="attachment_316276" align="alignright" width="300"]кралското семейство Кралското семейство е бясно след снимките на Кейт Мидълтън по прелести[/caption]

Докато двамата се придвижват напред, вятърът, предизвикан от перките на хеликоптера, "услужливо" повдига рокличката на Кейт Мидълтън така, че целите й задни атрибути са изложени на показ, а на тях видимо не се виждат бикини. Очевидно херцогинята е с прашки, но на практика цял свят оплакна очи в прелестите й, което потресе кралското семейство, пише Лайфстайл.бг.

В кралското семейство няма как да си намерят место от яд и обида, и се заканиха категорично да осъдят списание "Билд" за рекордна и невиждана досега сума.

Припомняме, че преди време кралското семейство отново вдигна шум до Бога и даде под съд папарак, издебнал Кейт Мидълтън по време на плаж, където тя се препичаше без горнището на банския.

Източници доверяват, че сегашната снимка е правена от папарак, който първоначално се е опитал да пробута "находката" си на английските таблоиди, но поради респекта и уважението си към кралското семейство и самата Кейт Мидълтън, нито един от тях не е пожелал да ги закупи.

Тогава фотографът е предложил фотосите на немския "Билд", който ги публикувал моментално, без да се замисли за реакцията, която ще предизвика в кралското семейство и за гнева на цяла Англия, чиито поданици са наистина разгневени от опетняването на честта на Кейт Мидълтън.