Скандално разкритие за принцеса Даяна почерни образа й, години след гибелта!

Принцеса Даяна бе емблематично лице не само за Великобритания, но и за целия свят. Трагично загиналата принцеса винаги е била приемана като ангел от поданиците си, заради множеството й благотворителни мисии по света. Днес обаче държавата се взриви от скандално разкритие, почернящо паметта на принцеса Даяна.

Кралският биограф Пени Джуниър написа нова книга за тайния живот на кралското семейство, в която е отделено доста място за принцеса Даяна и нейната тъмна страна. Тя е свързана с огромната й омраза към Камила, която достигнала нечувани висоти.

[caption id="attachment_324909" align="alignright" width="300"]принцеса Даяна Шокиращият разказ за принцеса Даяна взриви Лондон[/caption]

Според шокиращата книга, принцеса Даяна изобщо не е била толкова мила и кротка, колкото се е предполагало до днес. Тя не само ненавиждала любовницата на принц Чарлз - Камила, но стигнала дотам в злобата си към нея, че й отправила директна заплаха със смърт.

"Изпратила съм човек да те убие. Погледни през прозореца и го потърси някъде в тъмното!" - тези потресаващи думи изрекла принцеса Даяна на Камила една нощ, когато й позвънила по телефона в късни доби. Това пише Пени Джуниър в книгата си и твърди, че е самата истина, съобщи агенция Пик, позоваваща се на световните медии.

В същият онзи момент Камила била в къщата си, намираща се извън Лондон, а заплахата на принцеса Даяна я довела до нервен срив. По същото време, когато се случило това, принцеса Даяна и принц Чарлз отдавна вече не живеели заедно, а Даяна имала връзка с любовника си Джеймс Гилби.

Според книгата на Пени Джуниър, принцеса Даяна се гневяла не толкова от факта, че съпругът й има извънбрачни отношения, а от това, че я заменил точно с Камила.

"Даяна бе красавицата на кралството, всички й се възхищаваха. Затова и тя не можеше да се побере в кожата си, че Чарлз я срами пред всички с жена, която е в пъти по-неугледна и невзрачна от нея", разказва Пени Джуниър в книгата, която заплашва да предизвика чутовен скандал в Кралството.