Анелия стана поредната жертва на пластичната хирургия

Това, което си причини фолк изпълнителката в стремежа си да изглежда млада и свежа й причини лоша услуга.

Защото никой друг не бе в състояние да й го стори. Дори и след раздялата си с футболния бос Коко Динев тя не изглеждаше така ужасяващо.

[caption id="attachment_312198" align="alignright" width="300"]Анелия се обезобрази Анелия се обезобрази[/caption]

Певицата стана неузнаваема след последното лягане под ножа за разкрасяване. На нищо не мяза, недоволстват фенове, присъствали на последните й дискотечни участия.

Устните й са толкова грозни и набъбнали, като че ли ги е ужилила оса, а задните й части безобразно изпъкнали, недоволстват възмутени форумци. Защо си причинява това, недоумяват потребителите на нета.

Анелия дотолкова се е загрозила от пластиките, които си е причинила доброволно на себе си, че е издала строга заповед да не я щракат на последните й участия в двата софийски нощни клуба. Почитателите също останали разочаровани от нейната визия.

С която между впрочем брюнетката неколкократно е печелила конкурси за красота. Както и от нейното пеене, най-вероятно звучащо фалшиво заради болката от намесата на скалпела.

Изпълнителката на „Искам те, полудявам” обаче напълно отрича да има каквато и да е чужда корекция върху себе си. Тя непрекъснато е твърдяла, че е фен на естествената красота и дори не си е сложила хиалуронова киселина в устните.

Но промененият й външен вид говори за съвсем друго.

Бившата на Коко Динев обаче не честна. Чалгарката има доста поправки по себе си - по лице и тяло.

Анелия има корекции на носа, слагала си е ботокс в устните, уголемила си е бюста, изглаждала е бръчки, коригирала си е дори и скулите.

Коя част от твърденията са истина и коя не обаче знае единствено поп фолк певицата, съобщава HotArena.net.

Както, разбира се и пластичният й хирург, който е извършвал интервенциите.

http://youtu.be/EjOW_zQTsto