Анелия побърза да се похвали с годежния пръстен в национален ефир. Бижуто е доста семпло и елегантно и безспорно отива на стила ѝ. Снабдено е и с камък, както подобава в такива случаи, и може да приемем, че вече официално Анелия е сгодена. Щом самата тя пое инициатива пред камерата за новото си положение, значи окончателно нещата вървят към сватба.

Анелия се изфука с диаманта,  на дърти години се размечта за бебе (Чалгджийката няма против да роди от Захаринов – Снимки)

В свое интервю певицата сподели най-интимните си преживявания с Любомир Захаринов. По думите ѝ се чувства абсолютно щастлива и завършена и само въпрос на време е била и следващата крачка в отношенията им. Изпълнителката очаквала и пръстен, за да бъде щастието им пълно и любовта им – цяла. За капак не изключва и възможността да заработят и за бебе.Въпреки, че разликата между второто й дете и дъщеря й ще е огромна и ще бъде предизвикателство да сменя памперси на тези години.

Анелия се изфука с диаманта,  на дърти години се размечта за бебе (Чалгджийката няма против да роди от Захаринов – Снимки) - Снимка 2

Макар до момента да бе изключително убедена, че ще пропусне още деца, явно Любо засега изглежда точният човек. Така Анелия ставала все по-готова и готова за дете, а разговорите по темата даже зачестили. В крайна сметка в разгара на летния сезон изпълнителката се обзаведе с годеник и сватбата чука и на нейната врата. Какви са плановете на двойката за тържеството, засега е загадка. Първият брак на певицата бе ознаменуван с пищно тържество, но дали и тук ще е така, предстои да видим.