Коко Динев навърши 45 години, но рожденият му ден стана повод за сълзите на дъщеря му Ивон Динева!

Анелия е тотално съсипана. Певицата не може да се побере в кожата си и буквално рухнала след жестоката постъпка на бившия си Коко Динев към собствената му дъщеря Ивон Динева, Това разкриха източници, близки до Анелия, потресени от решението на бизнесмена милионер.

Оказа се, че Коко Динев, който навърши 45 години и отпразнува рождения си ден с пищно тържество с над 150 гости, не поканил на партито собствената си дъщеря Ивон Динева. Да, няма лъжа и измама - момичето не присъствало на рождения ден на баща си, което наистина я сломило. А Анелия място не може да си намери от обида и гняв.

[caption id="attachment_335284" align="alignright" width="300"]Анелия Коко Динев загърби собствената си дъщеря Ивон на личния си празник. Анелия бясна[/caption]

"Нечувано е! Коко Динев, който винаги е бил прекрасен баща за Ивон, да постъпи така. Причината обаче не е в него, а в Емилия, която през цялото време уж се грижеше за организирането на тържеството и поканите за гостите. Няколко дни преди рождения му ден, двамата с Емилия имаха скандал, а Коко Динев се чудеше как да се сдобрят. И тогава тя му заяви, че ще му прости всичко, но не иска да вижда Анелия на празника му. А е ясно, че щом Анелия не е сред поканените, Ивон също няма да отиде", разказват източници, близки до Анелия и Ивон Динева.

За да замаже положението, Коко Динев лично се обадил на щерка си и й обещал още след няколко дни да празнува втори път, но само с нея и майка й Анелия. Последната обаче не искала и да чуе.

"Що за унижение е това?! Навръх рождения си ден да покани толкова много гости, а да игнорира Анелия и Ивон. И защо?! Защото така била казала Емилия. Много ясно, че всяка жена с капка чест и достойнство, няма да приеме поканата му за закъсняло тържество. Още повече след като е видяла сълзите в очите на дъщеря си", категорични са близки до наранената певица.

Малката Ивон също била страшно наранена и не искала да говори с баща си дори по телефона. В крайна сметка тепърва предстои да разберем как ще се развият събитията и дали фактът, че Коко Динев угоди на най-безумния каприз на Емилия, няма да му излезе през носа.