Поп фолк изпълнителката и изключителна хубавица Анелия е с разбито сърце, след като се появиха снимки на нея и богаташкия син на Долорес Арсенова - Калоян, вече го забелязват в компанията на друга дама по столичните клубове

Гласовитата Анелия имаше няколко месечна любов с 27-годишния милионерски син Калоян, но явно само тя е приемала сериозно отношенията им, разбра Kliuki.bg. Близки до младежа споделят, че той не търси сериозни любовни отношения в момента. Затова и въпреки че е с 5-6 години по-голяма и опитна от Калоян, както пишат от "Лайфстайл", вече са я заменили с друга. Новата изгора на желания плейбой е Калина Паскалева, участничка в "Острова на изкушението", известна с връзките си с футболиста на "Левски" - Гонзо, и наскоро имаше слух за нея и Мариян Вълев - Куката, който е сред най-желаните мъже на родното ни кино.

[caption id="attachment_316049" align="aligncenter" width="280"]Да бъдеш любима на богат наследник се оказва трудна задача дори и за привлекателната Анелия Да бъдеш любима на богат наследник се оказва трудна задача дори и за Анелия[/caption]

Самата Анелия побърза да се похвали с любовната си афера с него. Нещо, което изпълнителката рядко прави. Тя си качи снимки, на които са двамата, но по това време той вече е мислел за раздялата им и скоро след това започнаха да го засичат с изкусителката Калина. Въпросната Калина Паскалева вече си е спечелила много врагове в лицето на приятелките на Анелия и всичките й фенове, които очакват да я видят отново омъжена, а този кандидат явно беше сериозен за нея.

[caption id="attachment_316048" align="aligncenter" width="300"]Анелия с разбито сърце Анелия с разбито сърце[/caption] Сега обаче Анелия отново е без възлюбен, което пък отваря вратата за доста от българските мъже. Интересно ще бъде да видим кой ще бъде следващият й любим и какъв точно ще е той в обществото. В момента обаче на Ани едва ли й е до нов човек до нея, тъй като тя страда ужасно много от постъпката на Калоян.