Анелия не е щастлива и от известно време разбира, че е пропиляла живота си в несъществени неща. За това й прозрение й помага професионален психолог, който я е накарал да осъзнае доста от грешките си.

Ани никога не е имала невероятен глас и често пее фалшиво. Въпреки това посвети живота си на пеенето и дълго време мамеше хората с плейбек и подобни прийоми, което е повод за разкаяние от нейна страна към днешна дата.

Най-голямата грешка на Анелия е огромната й меркантилност. Заради нея се омъжи за Коко Динев, чийто интелект е на нивото на външния му вид. На всичкото отгоре по време на брака им не беше очакваната домакиня, което е върхът на наглостта, при положение че той я издържаше.

Провалът на Анелия в личностен план е много по-голям. Нейният егоизъм не й позволи да има повече от едно дете, чието възпитание е под всякаква критика.

Както е известно, Ивон Динева е на 20 г. и е разглезена до небесата. Не иска да учи, нито да работи, по цял ден си прави кифленския вид, а майка й дори я поощрява да прави секс срещу пари, за да си намери богат съпруг (спонсор).

Чалга дивата е започнала да посещава психолог след раздялата с Любомир Захаринов. По-младият от нея богаташ й би шута без явна причина, което я съсипа. Любо се усети навреме, че тази жена само му яде парите и няма истински чувства към него, поради което я заряза без никакви индикации за това преди това.

Източник: Crimesbg.com