Здрава вражда и омраза тресе Анелия и Любомир Захаринов. От доскорошни влюбени и дори годеници, двамата се превърнаха в заклети врагове, все едно имат да делят кой знае какво... Доказателствата за това са много, но най-вече фактът, че всеки от бившата двойка се стреми да дразни другия с новите си завоевания.

Както знаем, пръв това направи Любо Захаринов, който преспокойно започна да се фука в мрежата със снимки на новата си изгора - около 20-годишна блондинка. На фона на Анелия, която е прехвърлила 40-така, последната изглежда още бебе и разбира се, това беше нож в гърба на певицата.

Тя от своя страна също не си поплюва и призна, че има нов мъж до себе си. Но истински мъж, а не комплексар и малодушен "цървул", който не знае как да задържи една истинска жена.

"Само пълен комплексар може да се чувства мъж единствено, когато завърти главата на някоя празноглава пикла. Защото не може да се оправи с истинска жена. Такива смешници остават сами в крайна сметка и се събуждат като одъртели и никому ненужни същества", убедена е певицата.

Тя все още не се е решила да покаже мъжа до себе си, но написа песен по повода, която ще представи съвсем скоро.

Източник: Crimesbg.com